Call center 021.9983

Servicii pentru pacienţi

Igiena și curăţenia
Monza Metropolitan Hospital acordă igienei și curăţeniei o importanţă deosebită: personalul specializat garantează un grad înalt de curăţenie în toate departamentele. Sunt utilizaţi agenţi de curăţare și dezinfectare aleși cu mare atenţie în baza unor studii și a unei experienţe bazate pe numeroase cursuri de formare pe care personalul le susţine periodic. Monza Metropolitan Hospital garantează dotarea și folosirea din partea personalului a tuturor echipamentelor de protecţie individuală pe care legislaţia în vigoare le impune.

Saloanele
Serviciul hotelier oferit pacienţilor este asigurat de rezervele spaţioase și confortabile, dotate cu baie, aer condiţionat, cutii de valori cu cifru, Tv și internet.
De asemenea, secția de Chirurgie plastică pune la dispoziția pacienților facilități de cazare generoase VIP și apartament. Galeria foto o puteti vizualiza aici.

Parcare
Spitalul pune la dispoziţia pacienților și aparținătorilor un spaţiu de parcare cu plată, cu rugămintea de a respecta regulile de delimitare și rezervare a locurilor pentru persoanele cu dizabilităţi.

Internet
Accesul la internet este gratuit, pacienţii trebuie doar să solicite acest serviciu pentru configurarea acestuia pe telefonul sau dispozitivelor proprii.